Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem flash IMG

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem flash IMG

    hi, I have a problem with my zgemma h2h. The decoder does not allow me to load the image of any kind with USB, on the display the word FLASH and immediately reboots without loading anything.

  • #2
    this does it with any image and any pendrive

    Comment


    • #3
      What have you got on the box right now m8 as " in " ....... are you trying to reflash an image onto the box with another usb still on the box ??

      Comment


      • #4
        I'm trying to change img, currently I mount an italysat that works correctly.

        Comment


        • #5
          Sounds like a bootloader problem. Can you send me a bootloader or anyway an image that resets the decoder?

          Thanks

          Comment


          • #6
            Up!!!!!!!!!

            Comment


            • #7
              Hi goto http://www.techkings.org/search/9884..._update&o=date then join you will fined a few good builds in there
              Hope this helps

              Comment


              • #8
                hi Friends i have the same isseu, is it a bootloader problem?
                anyone a bootloader for the H2H box?
                TY

                Comment


                • #9
                  We know that writing the essay conclusion may not be the most pleasant task for a college or a high school student. So here’s the solution: share this task with our essay writers online and save your time and nerves!
                  Need urgent help with an assignment? Let our professional writers take care of it! Place a secure order and enjoy high-quality content at the best price.

                  Comment


                  • #10
                    Flash is a big problem in the web design industry. While it makes things look cool, it also makes it impossible to correct problems when they arise. I have a serious mcdvoice.com problem. I have become addicted to checking the notification area in WordPress admin. I can't seem to break this bad habit!

                    Comment

                    Working...
                    X